Uw vermogen laten groeien met Duits vastgoed

De spaarrente staat momenteel historisch laag. Steeds meer mensen zoeken dan ook naar geschikte alternatieven. Het SynVest German RealEstate Fund kan uitkomst bieden. Vraag nu vrijblijvend informatie aan over dit fonds.

Bij inschrijving in april 2017 ontvangt u over uw inleg van minimaal € 10.000,- een extra maand rendement van 7%.

Beleggen in Duits vastgoed

Het SynVest German RealEstate Fund belegt sinds 2011 succesvol in woningen en winkels in Duitsland. Het fonds bezit in totaal 32 objecten met een fondsvermogen van circa 160 miljoen euro.

Bekijk hier de video van het fonds

Waarom beleggen in het SynVest German RealEstate Fund?

  • Het sterke economische klimaat in Duitsland, de lage rente en de waardegroei van het vastgoed op de lange termijn zorgen voor gunstige omstandigheden voor beleggers.
  • Vastgoed heeft zich bewezen als een inflatiebestendige investering met daarbij een hoog direct rendement uit de huurinkomsten.
  • Het fonds beperkt het risico door landelijke spreiding met verschillende soorten vastgoed.

Ontvang elke maand dividend

Een uniek kenmerk van het SynVest German RealEstate Fund is het maandelijks voorschotdividend. Dit bedrag kunt u laten uitkeren of weer in het fonds herbeleggen. Op dit moment keren wij, na aftrek van de kosten, 7% per jaar uit. Kiest u voor herbeleggen dan is het dividend 7,3%. Sinds de start eind 2011 hebben beleggers per jaar gemiddeld 8,4% gerealiseerd.

Extra maand rendement bij inschrijving in april

Wanneer u voor het einde van de maand uw deelnameformulier instuurt en het deelnamebedrag van minimaal €10.000 op onze rekening staat bijgeschreven, ontvangt u één maand extra rendement.

Hoe word ik klant?

Klant worden kan al vanaf €100 per maand of met een eenmalig bedrag vanaf €5.000.

  • Vul onderstaand het contactformulier in.
  • U ontvangt een brochure en een deelnameformulier.
  • Stuur ons het ingevulde deelnameformulier met een kopie van uw legitimatiebewijs.
  • Maak het deelnamebedrag naar ons over.

Risico's en kosten

Over de risico’s en de kosten leest u meer in het Prospectus en Essentiële Beleggersinformatie.

Vastgoed is een lange termijn belegging waarmee goede rendementen behaald kunnen worden. De belegger dient zich er niettemin van bewust te zijn dat beleggen in vastgoed en beleggen in het algemeen risico’s met zich meebrengt. Voorbeelden van de risico’s zijn marktrisico, renterisico, verhuur- en leegstand risico, en liquiditeitsrisico. De risico’s van beleggen in vastgoed in het algemeen en in dit fonds in het bijzonder zijn omschreven in het Prospectus.

Aan beleggen in dit fonds zijn kosten verbonden. Er gelden geen instapkosten. De uitstapkosten bedragen 2,5%. Omdat beleggen in vastgoed een lange termijn belegging is, worden gedurende de eerste drie jaar hogere uitstapkosten in rekening gebracht: jaar 1: 9%, jaar 2: 7%, jaar 3: 5%. Naast deze kosten zijn er ook doorlopende fondskosten. Een verdere uitleg over de kosten vindt u in het prospectus.

 

SYNVEST. Morgen begint vandaag.

Contactformulier

Ik heb ook interesse in deze brochures:

Bel 020 - 23 51 490.

Elke werkdag bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur