Laat uw vermogen ook weer groeien

De spaarrente staat momenteel historisch laag. Steeds meer mensen zoeken dan ook naar geschikte alternatieven. Het SynVest German RealEstate Fund kan uitkomst bieden. Vraag nu vrijblijvend informatie aan over dit fonds.

Beleggen in Duits vastgoed

Het SynVest German RealEstate Fund belegt sinds 2011 succesvol in woningen en winkels in Duitsland. Het fonds bezit in totaal 37 objecten met een fondsvermogen van circa 170 miljoen euro.

Waarom beleggen in het SynVest German RealEstate Fund?

  • Het sterke economische klimaat in Duitsland, de lage rente en de waardegroei van het vastgoed op de lange termijn zorgen voor gunstige omstandigheden voor beleggers.
  • Vastgoed heeft zich bewezen als een inflatiebestendige investering met daarbij een hoog direct rendement uit de huurinkomsten.
  • Het fonds beperkt het risico door landelijke spreiding met verschillende soorten vastgoed.

Ontvang elke maand dividend

Een uniek kenmerk van het SynVest German RealEstate Fund is het maandelijks voorschotdividend. Dit bedrag kunt u laten uitkeren of weer in het fonds herbeleggen. Op dit moment keren wij, na aftrek van de kosten, 7% per jaar uit. Kiest u voor herbeleggen dan is het dividend 7,3%.

Hoe word ik klant?

Klant worden kan al vanaf €100 per maand of met een eenmalig bedrag vanaf €5.000.

  • Vul onderstaand het contactformulier in.
  • U ontvangt een brochure en een deelnameformulier.
  • Stuur ons het ingevulde deelnameformulier met een kopie van uw legitimatiebewijs.
  • Maak het deelnamebedrag naar ons over

SYNVEST. Morgen begint vandaag.


Risico's en kosten

Aan dit product zijn risico's en kosten verbonden. Hierover leest u meer in het Prospectus en Essentiële Beleggersinformatie.

Vastgoed is een lange termijn belegging waarmee goede rendementen behaald kunnen worden. De belegger dient zich er niettemin van bewust te zijn dat beleggen in vastgoed en beleggen in het algemeen risico’s met zich meebrengt. Voorbeelden van de risico’s zijn marktrisico, renterisico, verhuur- en leegstand risico, en liquiditeitsrisico. De risico’s van beleggen in vastgoed in het algemeen en in dit fonds in het bijzonder zijn omschreven in het Prospectus.

Aan beleggen in dit fonds zijn kosten verbonden. Er gelden geen instapkosten. De uitstapkosten bedragen 2,5%. Omdat beleggen in vastgoed een lange termijn belegging is, worden gedurende de eerste drie jaar hogere uitstapkosten in rekening gebracht: jaar 1: 9%, jaar 2: 7%, jaar 3: 5%. Naast deze kosten zijn er ook doorlopende fondskosten. Een verdere uitleg over de kosten vindt u in het prospectus.

Bel 020 - 23 51 490.

Elke werkdag bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur

Vraag vrijblijvend de brochure aan

Vul hieronder uw gegevens in