Laat uw vermogen ook groeien met Duits vastgoed

Het SynVest German RealEstate Fund NV belegt sinds 2011 in woningen en winkels in Duitsland. Het fonds kent een goede spreiding van type vastgoed en locaties. Maandelijks treden er nieuwe beleggers toe en daardoor groeit het fonds. Naar verwachting groeit het fonds dit najaar naar circa 140 miljoen euro. 


Nu tijdelijk een extra maand rendement

Wilt u beleggen in dit fonds en ontvangen wij uw inleg van minimaal 10.000 euro in oktober 2016? Dan ontvangt u een extra maand rendement.

De extra maand rendement ontvangt u per certificaat SynVest German RealEstate Fund NV en bij een deelnamebedrag van minimaal 10.000 euro. Bij de huidige koers van 4.200 euro zijn dit 2,38 certificaten. Uw inschrijving én deelnamebedrag dienen wij te ontvangen in oktober 2016. De deelname wordt de maand na uw storting aan u toegekend. De eerste dividenduitkering én de extra maand rendement ontvangt u de maand daarop. De extra maand rendement wordt betaald door de beheerder SynVest Fund Management BV uit haar marketing budget. Dit komt niet ten laste van het fonds en fondsrendement.


Elke maand voorschotdividend

Beleggers ontvangen elke maand voorschotdividend, dit is 7%* op jaarbasis. Men heeft de keuze dit te laten uitkeren of, voor extra vermogensgroei, te laten herbeleggen in dit fonds. 

* Het voorschotdividend op jaarbasis per 01-10-2016. Het betreft een voorschotdividend, het uiteindelijke rendement kan hoger of lager uitvallen. Op basis van de jaarrekening is in 2015 een totaal beleggingsrendement behaald van 8,3%. 

Klant worden

U kunt op twee manieren deelnemen in dit fonds:

  • Via een eenmalige inleg vanaf € 5.000.- (u kunt op ieder moment extra beleggen, als u dat wenst).
  • Via een periodieke inleg vanaf € 100,- euro per maand.

Een combinatie is ook mogelijk. Bijvoorbeeld door eenmalig € 10.000,- te beleggen en aanvullend € 200,- per maand. Het maandelijks voorschotdividend kunt u laten uitkeren of herbeleggen.


Loop geen onnodige risico, lees de Essentiële Beleggersinformatie (EBI).

SynVest. Morgen begint vandaag.


Meer informatie

Wilt u meer weten? Vul dan het formulier hieronder in en wij sturen u informatie toe. Bellen kan natuurlijk ook!

Contactformulier

Ik heb ook interesse in deze brochures:

Zes redenen om te beleggen in dit fonds

Gespreide vastgoedportefeuille Stabiele huurinkomsten Maandelijks voorschotdividend 7%* Flexibel toe- en uittreden Ervaren management AFM vergunning

Een goed rendement uit solide vastgoed

Telefonisch contact

Wilt u iemand spreken over beleggen in dit fonds? Bel 088 770 97 00.

Met beleggen kunnen goede rendementen worden behaald. Maar er zijn ook risico's aan verbonden. De waarde van de belegging kan zowel stijgen als dalen. In het ergste geval kan de inleg teniet gaan. Laat u zich goed informeren en lees het prospectus en EBI van het fonds.