Privacy & Cookies

Onze website

Wanneer u onze site bezoekt en gebruik maakt van de mogelijkheden die deze biedt, dan vertrouwt u ons in sommige gevallen persoonlijke informatie toe. Deze privacyverklaring geeft u inzicht in de wijze waarop wij met deze informatie omgaan.

De SynVest-site is voortdurend in ontwikkeling. Met het oog hierop is het mogelijk dat deze privacyverklaring van tijd tot tijd wordt gewijzigd. Lees daarom regelmatig de privacyverklaring voor het meest actuele privacybeleid. Blijft u na publicatie van de wijzigingen gebruik maken van de diensten van SynVest, dan aanvaardt u daarmee het gewijzigde privacybeleid.

Gebruik van de SynVest website

Als u onze site bezoekt en informatief gebruikt zijn wij uitsluitend geïnteresseerd in gegevens die iets zeggen over het succes van de site. Bezoekersaantallen, duur van een bezoek, piekuren en best bezochte pagina's vormen bijvoorbeeld informatie die wij gebruiken om de site te optimaliseren en onze service te verbeteren. Er worden door ons slechts niet-herleidbare bezoekgegevens bijgehouden door middel van een 'cookie'. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Uw bezoek blijft anoniem. Naast deze zogenaamde analytische cookies maakt SynVest ook gebruik van functionele- en tracking cookies:

  • Functionele cookies, deze zijn noodzakelijke voor de technische werking van de website.
  • Tracking cookies, deze zorgen ervoor dat wij u relevante informatie en aanbiedingen kunnen doen.
  • Analytische cookies, deze cookies helpen ons de gebruiksvriendelijkheid en de website in het algemeen te verbeteren.

SynVest adverteert onder meer via websites van derde partijen. Deze partijen kunnen gebruik maken van action tags (ook bekend als 'enkele pixel-gifs' of 'webbakens') om de doeltreffendheid van de campagne te meten. De informatie die deze partijen via deze action tags verzamelen, is volledig anoniem.

Als u een offerte aanvraagt en / of aangeeft klant bij SynVest te willen worden, worden de gegevens die u heeft ingevuld wel opgeslagen en door SynVest bewaard. Ook wanneer u contact met ons opneemt via het contactformulier op de website vragen wij om uw persoonlijke gegevens. 

Wet bescherming persoonsgegevens

SynVest zal de persoonsgegevens van de klant geheel in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens zorgvuldig behandelen. De verwerking van die persoonsgegevens door SynVest en/of door SynVest aangewezen derden, zal in het kader van een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering plaatsvinden, in het bijzonder gericht op de volgende activiteiten:

  • Het beoordelen en accepteren van (potentiële) klanten, het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten met een betrokkene;
  • Het verrichten van analyses van persoonsgegevens ten behoeve van statistische en wetenschappelijke doeleinden;
  • Het uitvoeren van (gerichte) marketingactiviteiten om een relatie met een betrokkene tot stand te brengen en/of met een betrokkene in stand te houden dan wel uit te breiden;
  • Het waarborgen van de veiligheid en integriteit van de sector, daaronder mede begrepen het bestrijden, voorkomen en opsporen van (pogingen tot) (strafbare) gedragingen gericht tegen SynVest, haar klanten en medewerkers, alsmede het gebruik van en de deelname aan waarschuwingssystemen;
  • Het voldoen aan wettelijke verplichtingen.


Door gegevens aan SynVest door te geven, geeft u SynVest toestemming u hierover telefonisch te benaderen. Ook geeft u toestemming om per e-mail informatie over onze producten en diensten te ontvangen. Als u geen prijs stelt op telefonische benadering, meldt u dan hiervoor af via info@synvest.nl. Stelt u geen prijs op het ontvangen van commerciële informatie, meldt u dan ook hiervoor af via info@synvest.nl.

Verwijdering van gegevens

Als u geen klant bent bij SynVest en ook nooit klant bent geweest, maar uw persoonlijke gegevens alleen voor informatieve doeleinden aan SynVest heeft verstrekt, kunt u ons per e-mail verzoeken om uw gegevens uit onze systemen te laten verwijderen.

Na het bezoek aan de website van SynVest kunt u ervoor kiezen om cookies van uw computer te verwijderen. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

 

Vragen?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 020-23 51 490. Of stuur een e-mail naar info@synvest.nl.  Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.