Belangrijk om te weten

Belangrijke informatie over een SynVest lijfrente

Rendementen

Het rendement op en de waarde van de beleggingen kunnen zich in zowel positieve als negatieve zin ontwikkelen. De omvang van het uiteindelijk beschikbare lijfrentekapitaal of de periodieke uitkeringen zijn afhankelijk van het rendement van deze beleggingsfondsen. Het is van belang dat u (en uw adviseur) hier rekening mee houdt bij de planning van uw pensioen.

Risico’s

Met beleggen kunnen goede rendementen worden behaald. Maar er zijn ook risico's aan verbonden. De risico’s van het product zijn afhankelijk van de beleggingsfondsen waarin u belegd. Het volledige overzicht van de risico’s van onze beleggingsfondsen vindt u in het prospectus.

Kosten

Voor onze lijfrente brengen wij stortings- en beheerkosten in rekening. Deze kosten verminderen de potentiële groei van de belegging. 

De stortingskosten betaalt u éénmalig over elke geldstorting. De beheerkosten betaalt over het totale bedrag in het beleggingsfonds(en), deze kosten worden per maand verrekend:

Instapkosten (eenmalig over elke geldstorting)     1,05% 

Beheerkosten van de lijfrente     0,6% per jaar

Het volledige kostenoverzicht van onze beleggingsfondsen vindt u in het prospectus en de EID op synvest.nl.

Overlijden

Indien u komt te overlijden, komt de waarde van de beleggingen/resterende uitkeringen van de SynVest Lijfrente ten goede aan uw erfgenamen. Een lijfrente in de opbouwfase dient na overlijden te worden omgezet in een nabestaandenlijfrente.


Loop geen onnodig risico. Lees de Essentiële-informatiedocumenten. U vindt alle documenten van dit product in het downloadcentrum.

  Ga naar het downloadcentrum


CTA whitepaper expirerende lijfrente

Bel 020 - 23 51 490

Iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur

Vraag vrijblijvend de brochure aan

Vul hieronder uw gegevens in.