Bekijk de video

U heeft een lijfrenteverzekering afgesloten en deze valt binnenkort vrij. In deze video van ongeveer 2 minuten leggen wij uit wat voor u de mogelijkheden zijn.

Wat zijn voor u de mogelijkheden?

Heeft u het geld voorlopig niet nodig? Dan kunt u de uitkering uitstellen.

Heeft u het geld direct nodig als aanvulling op uw pensioen? Kies dan voor een periodieke uitkering. Uw kapitaal wordt vanaf dat moment stukje voor stukje uitgekeerd, waarbij u zelf kunt kiezen voor hoe lang. Uiteraard binnen de belastingregels.

Bent u afhankelijk van de uitkering bovenop uw pensioeninkomen? Dan kunt u kiezen voor een gegarandeerde uitkering. Hierbij blijft de hoogte van uw uitkering altijd hetzelfde. U weet dus precies hoeveel u periodiek zult ontvangen.

Een gegarandeerde uitkering kunt u later niet meer aanpassen. Wanneer de kosten van uw levensonderhoud toenemen of wanneer de rente stijgt,  groeit uw maandelijkse uitkering dus niet mee.

Bent u niet afhankelijk van de uitkering van uw lijfrente? En maakt het u bijvoorbeeld niet uit als uw uitkering soms wat hoger of lager is? In dat geval kunt u kiezen voor een beleggingslijfrente.

Beleggen brengt wel risico’s met zich mee, de hoogte van uw uitkering kan stijgen maar ook dalen.

Waar u uw lijfrentekapitaal het beste kunt onderbrengen, hangt af van uw behoefte. Bijvoorbeeld van het rendement dat u wilt halen of de garantie die u maandelijks nodig heeft.

Kiest u voor beleggen? Dan heeft SynVest voor u een passende oplossing. Op basis van uw risicoprofiel bepaalt u welke beleggingsfondsen het beste bij uw wensen aansluiten. Als uw persoonlijke omstandigheden veranderen, dan kunt u uw fondsverdeling altijd tussendoor aanpassen.


CTA whitepaper expirerende lijfrente

Bel 020 - 23 51 490

Iedere werkdag bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur

Vraag vrijblijvend de brochure aan

Vul hieronder uw gegevens in.