Over SynVest Asset Management

SynVest beheert beleggingsfondsen in aandelen, obligaties en vastgoed. Het beleggen van het vrije of fiscale vermogen kan bijdragen aan een extraatje voor later of een aanvulling op het pensioen met een lijfrente. Uiteraard passen bij het risicoprofiel en de levensfase van de belegger een juiste fondsenmix.

De beleggingsfondsen van SynVest zijn overzichtelijk. SynVest wil op deze manier beleggen toegankelijk maken, voor grote en kleine beleggers. Ieder fonds is in een paar zinnen uit te leggen, zodat deelnemers direct een duidelijk beeld hebben van de kansen en risico’s.

SynVest is sinds de oprichting in 2005 uitgegroeid tot een serieuze speler op de Nederlandse beleggingsmarkt. Momenteel heeft zij circa 400 miljoen onder beheer en blijft ze jaarlijks gestaag doorgroeien.

SynVest. Morgen begint vandaag.

Synformatie magazine

Twee keer per jaar verschijnt het informatief magazine over het beleggen in het algemeen en bij SynVest in het bijzonder. Download hier de meest actuele uitgave. Wilt u de Synformatie ook ontvangen? Vul dan hiernaast uw gegevens in.

Bel 020 - 23 51 490

Elke werkdag bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen