Directie en Stichtingbestuur

Het dagelijks bestuur wordt gevoerd door Frits Panhuyzen en Martin van Gooswilligen.

Frits Panhuyzen

Na het voltooien van zijn Kandidaats Nederlands Recht aan de Universiteit van Nijmegen was Frits Panhuyzen vanaf 1986 mede-eigenaar van Nolthenius|Panhuyzen Makelaars en Beleggingsadviseurs in Commercieel Vastgoed te Arnhem. In 1999 is dit bedrijf overgenomen door de Kamerbeek Groep/Meeùs. Van 1995 tot 2006 was hij als mede-initiator en directeur actief betrokken bij het vastgoedbeleggingsfonds FiduVast. In 2005 was hij een van de grondleggers van SynVest. 

Martin van Gooswilligen

Studeerde bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na zijn dienstplicht bij de Koninklijke Marine als officier was hij directeur/eigenaar van een producent en distributeur aan de bekende winkelketens in de Benelux. De onderneming heeft hij in 2006 verkocht. Sinds 2007 is hij actief bij SynVest en hield zich aanvankelijk bezig met de commerciële aspecten van de beleggingsfondsen. In 2009 trad hij toe tot de directie.


Het Stichtingbestuur 

Het bestuur van de Stichting Administratiekantoor SynVest Beleggingsfondsen wordt gevormd door Theo Oskam en Jan van Besouw.

Theo Oskam

Studeerde Bedrijfskunde en heeft sinds 1987 diverse managementfuncties bij de Rabobank bekleed. Van 2007 tot 2013 was hij als directeur van Ergo Insurance Benelux (dochter van Munich Re Insurance) verantwoordelijk voor de Benelux. Sinds 2013 is hij directeur van Einstein Books een uitgever die vooral actief is in de wereld van het internet.

Jan van Besouw

Na zijn studie Notarieel Recht in Utrecht is hij zijn carrière in 1980 begonnen bij de Rabobank Nederland. Hierna heeft hij zeven jaar als directeur Legal & Compliance gewerkt voor ING Barings in Amsterdam en Londen. In 2002 werd hij Secretaris van de Raad van Bestuur van Van der Moolen Holding. Van 2006 tot 2012 was hij Directeur Juridische Zaken van Aegon Nederland. Momenteel is freelance adviseur van diverse opdrachtgevers op het gebied van compliance.

 

De belangrijkste taken van het stichtingsbestuur zijn: 

  • Toezicht houden op de activiteiten van het bestuur van de fondsen
  • Toekennen van contracten aan de beleggers
  • Verwerven van juridisch eigendom van gewone aandelen in de fondsen
  • Uitkeren van dividend aan de beleggende deelnemers

Bel 020 - 23 51 490

Elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen