Beginnende belegger?

Meer weten over beleggen in het algemeen? Download dan nu het whitepaper 'Belangrijke informatie voor beginnende beleggers'.

Download

6,7% voorschotdividend

Uniek aan dit Duits vastgoedfonds is het maandelijkse voorschotdividend. Het bedrag kan worden uitgekeerd op rekening of direct herbelegd in het fonds. Momenteel is het dividend 6,7% op jaarbasis en met herbeleggen is het zelfs 6,9%.

Het SynVest German RealEstate Fund

Het fonds bezit in totaal 43 objecten met een fondsvermogen van circa 220 miljoen euro. Dankzij uitbreiding van bestaande beleggers en toetreding van nieuwe beleggers groeit het fonds gestaag.

5 argumenten voor deelname

  1. Beperkt risico door landelijke spreiding, verschillende soorten vastgoed en huurders
  2. Deelname vanaf 100 euro per maand of 5.000 euro eenmalig
  3. Vastgoed profiteert van de huidige lage rente
  4. Maandelijks voorschotdividend van 6,7% op jaarbasis
  5. Bewezen trackrecord vanaf de start in 2011

Over het fonds

Het totaalrendement van het SynVest German RealEstate Fund voor de belegger is sinds de oprichting in 2011 gemiddeld 8,6% per jaar. Het uitgekeerde dividend is al die tijd stabiel en de koers gestegen naar € 4.400,- per certificaat.

Over SynVest

SynVest is opgericht in 2005 en is beheerder van verschillende beleggingsfondsen in obligaties, vastgoed en aandelen. De directie wordt gevormd door Frits Panhuyzen en Martin van Gooswilligen. SynVest Fund Management is als beheerder ingeschreven in het register van de AFM en binnen reikwijdte AIFMD.

Rendementsontwikkeling

Sinds de start in 2011 laat het fonds een goed rendement zien. 

Klant worden

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Beleggen bij SynVest kan al vanaf € 100 per maand of met een eenmalig bedrag vanaf € 5.000,-

  • Vul het contactformulier in
  • U ontvangt een brochure en een deelnameformulier
  • Stuur ons het ingevulde deelnameformulier met een kopie van uw legitimatiebewijs
  • Maak het deelnamebedrag naar ons over


Risico's en kosten

Aan dit product zijn risico's en kosten verbonden. Hierover leest u meer in het prospectus en Essentiële beleggersinformatie.

Vastgoed is een lange termijn belegging waarmee goede rendementen behaald kunnen worden. De belegger dient zich er niettemin van bewust te zijn dat beleggen in vastgoed en beleggen in het algemeen risico’s met zich meebrengt. Voorbeelden van de risico’s zijn marktrisico, renterisico, verhuur- en leegstand risico, en liquiditeitsrisico. De risico’s van beleggen in vastgoed in het algemeen en in dit fonds in het bijzonder zijn omschreven in het Prospectus.

Aan beleggen in dit fonds zijn kosten verbonden. Er gelden geen instapkosten. De uitstapkosten bedragen 2,5%. Omdat beleggen in vastgoed een lange termijn belegging is, worden gedurende de eerste drie jaar hogere uitstapkosten in rekening gebracht: jaar 1: 9%, jaar 2: 7%, jaar 3: 5%. Naast deze kosten zijn er ook doorlopende fondskosten. Een verdere uitleg over de kosten vindt u in het prospectus.

Risico's en kosten

Contact met SynVest

Hogehilweg 5
1101 CA Amsterdam
020 - 23 51 490
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)