6,6% voorschotdividend

Uniek aan dit Duitse vastgoedfonds is het maandelijkse voorschotdividend. Het bedrag wordt uitgekeerd op rekening of direct herbelegd in het fonds. Momenteel is het dividend 6,6% op jaarbasis en met herbeleggen is het zelfs 6,8%.

Het fonds

Het fonds belegt in objecten in noord-en midden Duitsland. Dit zijn vooral woningen en winkels die in eerste levensbehoeften voorzien. Op dit moment bezit het fonds 43 objecten met circa 300 huurders. Daardoor is het risico overzichtelijk. 

Blijf op de hoogte van SynVest nieuws

Wilt u in de toekomst op de hoogte blijven van acties en nieuwe ontwikkelingen?

Laat dan hier uw gegevens achter.

5 argumenten voor deelname

  1. Beperkt risico door landelijke spreiding en diversiteit vastgoed
  2. Deelname vanaf 100 euro per maand of 5.000 euro eenmalig
  3. Vastgoed profiteert van de lage rente
  4. Maandelijks voorschotdividend van 6,6% op jaarbasis
  5. Uitstekende staat van dienst vanaf de start in 2011

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

klik hier voor de risico’s en kosten van dit product

Een greep uit onze vastgoedportefeuille


Penny-Markt supermarkt
Penny-Markt supermarkt

Supermarkt, artsenpraktijk en woningen
Supermarkt, artsenpraktijk en woningen

Monumentaal pand met winkels en woningen
Monumentaal pand met winkels en woningen

Winkelcentrum, kantoren, woningen en een school
Winkelcentrum, kantoren, woningen en een school

K+K supermarkt met woningen
K+K supermarkt met woningen

Supermarkt, winkels, woningen en parkeergarage
Supermarkt, winkels, woningen en parkeergarage

Rendementsontwikkeling

Sinds de start in 2011 laat het fonds een goed rendement zien. 

Over het fonds

Het totaalrendement van het SynVest German RealEstate Fund voor de belegger is sinds de oprichting in 2011 gemiddeld 8,4% per jaar. Het uitgekeerde dividend is al die tijd stabiel en de koers gestegen naar € 4.500,- per certificaat.

Over SynVest

SynVest is opgericht in 2005 en is beheerder van verschillende beleggingsfondsen in obligaties, vastgoed en aandelen. De directie wordt gevormd door Frits Panhuyzen en Martin van Gooswilligen. SynVest Fund Management is als beheerder ingeschreven in het register van de AFM en binnen reikwijdte AIFMD.

Risico's en kosten

Aan dit product zijn risico's en kosten verbonden. Hierover leest u meer in het prospectus en Essentiële beleggersinformatie.

Vastgoed is een lange termijn belegging waarmee goede rendementen behaald kunnen worden. De belegger dient zich er niettemin van bewust te zijn dat beleggen in vastgoed en beleggen in het algemeen risico’s met zich meebrengt. Voorbeelden van de risico’s zijn marktrisico, renterisico, verhuur- en leegstand risico, en liquiditeitsrisico. De risico’s van beleggen in vastgoed in het algemeen en in dit fonds in het bijzonder zijn omschreven in het Prospectus.

Aan beleggen in dit fonds zijn kosten verbonden. Er gelden geen instapkosten. De uitstapkosten bedragen 2,5%. Omdat beleggen in vastgoed een lange termijn belegging is, worden gedurende de eerste drie jaar hogere uitstapkosten in rekening gebracht: jaar 1: 9%, jaar 2: 7%, jaar 3: 5%. Naast deze kosten zijn er ook doorlopende fondskosten. Een verdere uitleg over de kosten vindt u in het prospectus.

Actievoorwaarden 1 maand extra rendement

Bekijk het flimpje

Wanneer u vóór eind mei klant wordt en minimaal € 10.000,- belegt, ontvangt u een maand extra rendement! Het deelnameformulier en de storting dienen wij voor eind mei 2018 te ontvangen. De extra maand rendement wordt betaald door SynVest en komt niet ten laste van het fonds.

Contact met SynVest

Hogehilweg 5
1101 CA Amsterdam
020 - 23 51 490
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)